Saturday, May 3, 2008

Adakah Benar????

Mata dah bengkak, tak larat nak menangis, bila teringat ja kat baby, menangis.
Ya Allah, aku redha dgn ketetapanmu. Maybe bukan rezeki kami kali ni.
Manatau kalau betoi baby ada pun tp dia tak sihat, lebih baik dia pergi awai-awai macam ni.
Lagipun, boleh la nak pi Brisbane November ni, kalau jadi la kononnya.


Dari tghari semalam lepas jumpa Dr. tgk ada darah merah with lender-lendir sikit.. aik lain macam ja ni, dah start risau. Maghrib tu tiba-tiba rasa senggugut, then ½ jam tu lagi sakit, tak penah rasa senggugut mcm nih, ditambah plak dgn rasa splushhhhh!!! Ada benda keluaq. Rasa mcm keluar darah ketul-ketul bila period, tp kali ni benda yg keluaq tu besar skit. Waaaaa!!!! Ni confirm la keguguran. Sedihnya!!! Dok nangis tak henti, bila teringat baby. Mmg takdak rezeki ibu nak jumpa baby. Perut sakit dengan mata bengkak menangis.

Abg lalu nampak dok menangis sambil pegang perut, mesti dia curios sangat nak tau pesepa, tapi dia tahan jugak wooo, takmau tanya & cakap. Ego gila.

Malam tu, nk pi tgk la mcmana keadan baby .Kalau period biasa kat pad selalunya ada darah ketul-ketu;. Tapi kali ni ada mcm daging/isi kaler putih gitu.
Hmmm..selamat tinggal baby. Takdak rezeki ibu nak jumpa baby. Ibu sayang baby.

No comments:

Related Posts with Thumbnails