Monday, June 1, 2009

Stroller Adik


E132A Lisbon Stroller

Net Weight : 6.25kg
Features : Suitable from birth to 4 years old
Reversible handle for rearward and forward facing
3-positions adjustable backrest and adjustable footrest
Freestanding when folded
Removable play tray convenient for parents to get growing children


Yea! Yea! Adik dpt stroller baru. Alhamdulillah rezeki Adik daripada rakan-rakan sekerja di pejabat. Semalam akhirnya dpt juga beli stroller yg blh recline sampai baring. Stroller kakak yg dulu masih ada tetapi kurang sesuai utk baby. Selama 2 jam tertelek-telek, tugasan tersebut tentulah diserahkan pada abg. Dia kalau bab-bab memilih memang terlalu teliti.
Nasib baik di Jusco disediakan Baby's room, tatkala Adik kelaparan dptlah berlari sebentar ke sana utk menyusu.
Collection kawan-kawan : RM270
Harga Stroller : RM438.90 disc 20% RM351.12
Duit perlu ditambah : RM81.12

Asalnya abg sgtlah berkenan SCR range, tetapi kurang sesuai utk baby. Memanglah rupanya sgt smart, bergaya & moden. Tetapi keselesaan Adik mestilah menjadi perkara utama. Mata Abg asyik mengerling ke arah barisan Graco. Memang dah dipesan dari awal, kalau lebih dari itu Abg sila lah tambah. Terus diam saja. Tatkala melalui parents yg bawa stroller, pasti dikerlingnya. Hehehe itulah penangan stroller pada Abg. Lawak kan??

PS: Kalau tak kerana collection dari kawan-kawan, tak merasalah kami stroller yg mahal-mahal mcm ni. (Bg kami harga mcm ni pun sgtlah mahal!)

Related Posts with Thumbnails