Thursday, July 9, 2009

For Their Precaution

Sejak dari Kakak lahir lagi dah berkira-kira nak beli gadget ini. Memandangkan harganya yg agak mahal (for me) ditangguhkan dulu. Semenjak kejadian tempoh hari, tekad di hati utk membeli juga thermometer digital tambahan dah berdua sekarang ni. Sempena dapat bonus ini tahun.

Pilih punya pilih punya pilih....(tak byk choice pn), akhirnya kami pilih seperti ini:-

Brand : Microlife
Price : RM189.90
-1 second measurement
-Multiple use (0-100°C)
-Large illuminated LCD display
-Silent glow technology
-Beeper
-Fever alarm
-Probe cover free
-Storage case
-Easy to use / read


Cuma yg lainnya beli kaler putih di Guardian Pharmacy. Memang mudah sgt. Sebelum ni asyik teragak-agak saja tahap kepanasan mereka. Sekarang ni kalo rasa was-was je..."tettt" dah tahu temperature. Sangat berguna benda ni.

Rupa-rupanya abg ipar pn beli brand yg sama di tempat yg sama juga (maybe branch lain).

No comments:

Related Posts with Thumbnails