Thursday, July 9, 2009

Kakak dah sihat - 20/06/2009 Sabtu

Pagi-pagi lagi kena hantar Adik nak bg can abg balik mandi pulak. Tapi hari ni bukan Kak N yg jaga, dia ada hal pulak hari ni. Terpaksalah mencari alternatif lain. Nasib baik baby-sitter kwn abg blh tlg jagakan. Harap2 Adik OK duduk dgn Kak I nanti.
Kakak nampak seronok sgt melihat kedatangan ibu. Terus minum air byk menunjuk-nunjuk. Tghari Doktor dtg cek dan cakap dah boleh keluar. Maksudnya confirm NOT DENGGI. Alhamdulillah syukur sgt2. Terus call abg soh dtg pick-up balik, tak sempat abg nak tidur....syian abg.
Kak I pn dah berpesan petang karang nak keluar. Masa ambik Adik Kak I tak minta bayaran pun, naik segan pulak kami. Dia ckp tlg jagakan kejap je. Alhamdulillah sekali lg.
Actually sepanjang di hospital Kakak tak demam pun. Sentiasa happy & ceria. But at least Kakak lebih byk rehat sbb disana kakak lebih lama tidur. New experience for her.

No comments:

Related Posts with Thumbnails