Thursday, July 9, 2009

Shopping Online Addicted

Sejak dua menjak ni tetiba saja dok menggila shopping online. Ini semua gara-gara colleque yg memperkenalkan boutique online ni la...aisey.

Pertama kali melawat blog ni amat berkenan dgn koleksi socksnya yg sgt cute, semuanya bentuk kasut. Mula-mula cuma terjebak membeli menda-menda ni.











Combimini 3 pairs antislip socks - Boy
RM 15.90



size kecik dah habis tinggal utk 2-3 thn je.

cute kan?????? kalau Adik pakai sure lg cute.

sock ni dipilih supaya boleh match dgn romper yg dibeli di situ jugak.















Romper Adidas kaler putih jadi pilihan.
RM39.90

Bila tunjuk kat abg dia pun setuju, cun jugak katanya. Mesti adik nampak smart & bergaya bila pakai romper ni nnt.

Especially bila adik merangkak nanti sure cute mcm ni. tak sabarnya nak tggu adik pakai






















Untuk Kakak of course tak dilupakan.
Tight kaler pink jadi pilihan.
RM18.90

Boleh kakak pakai dengan gown or skirt nanti, sure sweet je.


















Ada lagi, berkenan dgn leg warmer ni. Utk Adik dibelikan jenis B & C juga jenis 1 utk kakak. Adik akan dipakaikan dikaki tatkala kesejukan. Kakak pulak boleh kenakan di tangan kalo pakai short sleeve. Bestnye...

Selepas itu, setiap hari blog tersebut dikunjungi, kenkadang ada saja brg baru ditambah dan pastinya menawan hati. Order kali ke-2 telah dibuat. Kali ini brg yang menjadi pilihan

















Pants sock utk adik, bontot adik akan nampak membolat gitew bila pakai.
Pants Fox RM14.90 (clearance stock)
Pants Frog RM18.90















Sock Mary Jane disuggest tuan kedai bila Ballerina sock yh hendak dibeli kehabisan stock.

RM18.90

Selepas saja barang kedua diterima, tiba-tiba tuan kedai publish pulak gown ni. Aiseymann...

Burberry Royal Dress

RM39.90

Sangatlah berkenan pada gown ni, pasti kakak nampak cantik dengan warna merah terang mcm ni kan

Tapi bila sampai kalernya tak mcm ni pulak, gelap skit, material pun tak seperti yg diharapkan...













Skirt pants
RM22.90

Skirt pants ditambah untuk membanyakkan lagi koleksi kakak


Pants sekali lagi dibeli, tapi kali ini utk Kakak.
Order ke-3 kesemuanya barangan Kakak.
Tapi bila dah sampai pants ni nampak kecik pulak. Kalo ikutkan size mesti sama dengan mary jane thight tu size 95 kan.




WOW!!!...sampai 3 kali beli you!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails