Saturday, November 21, 2009

Hari Ayam

Lunch at Hartz Chicken Buffet di Sunway Pyramid. Dah lama teringin tapi baru hari ni menjadi kenyataan. Berdua-duaan pulak tu. Alhamdulillah.. Memang puaih la makan ayam.
Buffet for 2 : RM 47.80 (with tax)
Stated as RM21.80 per pax
Not bad. Lain kali blh datang lagi. Semuanya ayam..ayam..ayam.....
Antara yang menarik.. (pic from google)


Depan restoran, masuk makan pukul 12pm, so mmg byk lg lauk, diorang mmg topup selalu

Garden Salad, so refreshing

Ni bhgn paling best...nyum nyum


Nasik pn ada jugak, with kari ayam & lain2 lauk & sayur


We all byk pulun roated chicken, fried chicken & onion ring

The fried chicken mcm hot & spicy KFC, mmg sedap, ada la dlm 6 ketul kami mkn berdua. Roased chicken pun best sgt, but little bit dry, tak selembut Kenny Rogers la but still OK. Onin ring tu mmg sgt2 dipuluni..co crispy, inion dia pn manis je, ada la 2-3 kali ulang ambik hehehehe, memul ingatkan calamari ring, kalo betul yg tu lg byk kot ambik..wakakakaka...
Mlm tu balik abg beli pulak Nasi Lemak Kukus Ayam Berempah......Ayam lagi... memang sungguh hari ayam..

2 comments:

Helmiyani said...

nyum nyum.. tgk gambar pun rasa macam sedap!

Zana said...

mmg sedap yani...heheheh try la skali..

Related Posts with Thumbnails