Wednesday, November 25, 2009

Teratak Impian


Alhmulillah...Impian bakal jadi kenyataan tak lama lagi. Dijanjikan bulan 12 tahun ini, mggulepas buat spot check almost done. Fuhh...banyak nakkena sedia duit nih. Cadangan menda yg nak kena buat dulu:
  • Kitchen kabinet
  • Plaster ceiling, plain je takdak design
  • Grill
  • lampu+kipas

Semuanya yg basic dulu. basic pun dah brapa duit nk kena prepare tuh. EPF dulu dah habih labur ke Vios, so yg ni for sure akan pakai EPF abg lak. But accessories kitchen cabinet like hob, hood & oven abg dah ckp semua kena prepare. Aiseyy....dok mengharap ke incentive & Bonus je la....mintak2 la blh kumpul.

Aralia, Phase 4, 20 X 75

Harga : RM 266,000.00

Bumi Price: RM 248,000.00

Loan Approved : RM 240,000.00

Benda2 lain yg perlu dibayar akan di buboh kendian...sebagai panduan dan peringatan

No comments:

Related Posts with Thumbnails