Sunday, December 27, 2009

Rindu terubat

Sebelum2 ni pun kakak dah cuba2 nak rasa, ingatkan dah tak lalu. Mlm ni (23/12) saja bg peluang kakak rasa lagi. Aikk...lama pulak kakak hisap, mmg suka ke ni?
ibu : ada susu tak kakak?
kakak : ada...
ibu : byk tak?
kakak : banyak...
ibu : sedap tak?
kakak : sedap....
Lama jugak kakak hisap, dlm 15 minit jugak, sama2 dengan adik, dah jadi tandem nursing....
Mula2 rasa geli jugak, tapi then noticed, sama ja rasa cam adik hisap, biarkan la kejap, maybe kakak rindu....
Esoknya dah mintak lagi, hmmm... tak blh jadi nih kakak, kalau iktkan hati ok je, tp abah pulak tak kasi. Sebab kakak dah nak sekolah.
Kalau tidak blh jugak membykkan pengeluaran susu, dah kena rangsang double kan...tp tak elok jugak, kang lg manja lak kakak, manja saja takpe takut lg mengada2....
Takpa la kakak, dulukan dah rasa, bg can kat adik pulak ekkk.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails