Friday, January 15, 2010

Massage


Adoi la, tiba2 sakit kat belakang tgn kanan ni, hmmm silap tidoq ka? atau kesinambungan dr bngkak susu hrtu aaa????? Sebab dah tak tertahan terus cargas mencari tukang urut. Alang2 nak urut tubaik ururt satu bdn terus. Nasib baik Zuzie yg baik hati introduce to Kak Nurul


OK jugak K. Nurul ni berurut, mmg berasa la, bdn dia agak berisi jugak macam aku muahahaha... buat semua step lah termsuk yg sengkak2 tu. Dah turun skit katanya.

Memula tgk aku dia kata kat huband dia, layak ke dia nk urut aku, cantik org nya....
Lawak plak rasa..takkan sampai camtu skali..heheheh... Tak pn mmg kat tiap2 org di ckp camtu, org nak meniaga la katakan, mulut mesti mau manis. Siap tanya loket yg ku pakai beli kat man...hmmm.... Sibbaik urutannya OK. Tp best gak layan dia cakap2...
Kak Nurul (Rantau Panjang)
Tel: 013-6085119
Husband K nurul (kot2 la call dia tak dpt)
Tel: 019-6150085
Alhamdulillah dah kurng skit sakit kat bahu ni, tp satu hal la plak yg mai. Dari mlm tadi asyik dok sakit bhgn ari-ari nih, kat bahagian uterus. Hmmm adakah komplikasi dr urut @ sengkakan itu???? Kebetulan mmg dok tgh period ni, hari 1 & 2 lps mmg sakit peru senggugut. Sakit perut tu jd rasanya lebih kurang mcm seggugut la.....
Siangnya sakit masih berlanjutan, terutama bila berjalan. Yg menghairankan, bila duduk sakit tu automatik hilang...... raihan..raihan...
Macam2 dah berlegar di dalm fikiran. Semuanya yg ngeri-ngeri belaka... rahim pecah ka? ovari pecah ka? buang pinggang rosak ka?
Ya Allah tolong lah selamatkan hambamu ini.....harap2 sakit ni hanya bersifat sementara. Moga kesakitan yang dilalui ini dem kebaikan di masa depan.... Amin....

1 comment:

zuzie's life story said...

darling..kalau sakit berlarutan, sila la ke doktor segera...eee takut arrr...dah la i p rekomen kat hampa...waaaaa....moga2 x dak apa na..

Related Posts with Thumbnails