Saturday, February 20, 2010

Kepuasan 3 Minggu

Kepuasan yg bakal berakhir tak lama lgi, tak sampai 40 jam dari masa entry nih.....nak masuk keja dah...huhuhu! Bahana lama bercuti.

Perasaan bercampur baur...kasihankan kawan2 sepejabat yg terpaksa menggalas beban yg ditinggalkan mengejut. Tanggungjawabku...Bukan sekadar di tempat kerja, juga sebagai seorang isteri utk menguruskan hal2 rumah tangga. Kasihan abg keseorangan tatkala kami bersenang-lenang di kampung, best jugakkan sekali sekala hehe.



Apa telah terjadi di sana?

1) Adik yg makin tembam, tiap2 hari tok mama dok melayan, menyuap mkn. Baru dpt kaki pulak tu tak terkejar dibuatnya. Alhamdulillah mama mmg byk membantu.
Rambut adik makin kerinting tiong2...

2) Kakak mmg sedari dulu kurang mkn, bila dah ada Danish lg la kurangmknnya, asyik ingat main ja, non-stop pagi petang siang mlm....fuh! Ponteng sekolah 2 mggu lebih..
Kakak control ayu baru lps straightened rambut


3) Aku makin pulih, Alhamdulillah, dah kurang jln ala-ala ke'pingu'an...
-ngam2 2 minggu, sakit semasa nak bgn-duduk, duduk-baring, batuk, bersin, gelak automatik hilang, bukanlah totally hilang, dah kurang skit, still rasa sengal2 dihujung luka.
-dekat 3 minggu, rasa sengal & pedih masa berjalan dah hilang, dah blh duduk mencangkung dan solat mcm biasa (sblm ni solat sambil duduk atas kerusi)

4) Kepuasan bermanja bersama tokmama

5) Kerinduan pada abah

6) Susu makin kurang...huwaa!!!!


Luka Alhamdulillah takdak timbul ala2 batas tu, ok je nengoknye...maybe awal lg kot. Kena bertanya pd rakan2 yg pakar nih!

Cuaca di utara lebih panas dr Shah Alam, mcm ala2 baru balik dr London gitew!!!...

Mama pn tak menafikannya. Mmg lain lah... Shah Alam selalu hujan, rasa sejuk je even hr panas.

Utara sinin berbahang siang malam.....maybe akan berakhir sekitar Mac nanti.

No comments:

Related Posts with Thumbnails