Thursday, March 25, 2010

Cuti Sekolah Mac 2010

Annual Leave start 16 - 18 Mac 2010.
Kenduri Farah 15hb Mac 2010, petang terus balik Alor Setar...

On the way balik dr Tunjang sempat singgah tempat dating dulu2......
Bandar Tasik Darul Aman....

Ibu mertuaku berbaju merah...

Syok boleh berjalan tanpa batasan

Senyum sampai ke telinga


Abah & kakak saja yg naik



Macam-macam benda jual kat situ


Muka selebet gila, tak start pakai lg Safi Rania Gold..heheheh

Pastu balik Penang balik hari Selasa 16hb Mac 2010, nak hantar mama & abah ke umrah.
Umrah : 17hb Mac 2010 - 30hb Mac 2010
Ada buat makan2 skit, sempat lg mama tu, dalam dok kalut2 bersiap nak kesana. Ada la buat mi kuah paling sedap di dunia...muahahahaha

Adik-adik yg bakal ditinggalkan



Keberangkatan mama diiringi doa dan selawat, moga selamat semuanya


Airport Bayan Lepas hantar mama & abah

Lepas hantar mama & abah kat airpot terus balik Shah Alam, wa nak kena keja plak esok, cikgu blh la relax2 kat rumah membuta.....
Hjg minggu tu plan asal nak mengemas rumah & survey brg2 nak masuk rumah nnt, tiba2 bg chaq ajak jln pulak....
20hb Mac 2010
Aquaria KLCC
Dewasa RM 28, Kanak-kanak RM 22 (Harga biasa)
Dewasa RM 22, Kanak-kanak RM 15 (Harga Bg Chaq)

Mengisi perut anak-anak Burger King


Adik mulut penuh fries


Anak-anakku sayang


Ghenyih sampai kembang hidung


Manja dengan ibu yg tembam banyakkkk


Entrance Aquaria


Gamat yg sgt lembik...


Huge aquarium


Abah with arapaima


Baru sampai kat pulau


Abah & adik pun baru sampai gak kat jeti...heheheh


Adik yg taktau apa sgt...


lps ni nk terus terjun mandi laut

mcm real ja


Adik kena kurung dlm ni saja


in the walkingtunnel


kakak over excited, semua nk tgk, takdan habih tgk ygni nk tgk ygtu pulak
bising dgn suara dia saja


Lepas abes round Aquaria, tempat wajib lepak kat air pancut tu...
adik meronta mintak dilepaskan, nak terjun kolam

kakak pn sama, nk terjun mandi


Yeaa...puas hati ..i'm free
Esoknya hari ahad 21hb Mac 2010
kenduri kawin kawan abah, Yazib di Felda Sg Kelamah, Gemas N9..jauh wooo
Rahman pn join skali, dia solo je....

tggu pengantin tak sampai lg, Rahman berbaju koko



Adik gadoh nk turun jalan, tak bwk kasut la pulak


mana pengantin tak sampai lg ni, kami ni kira org jauh la


kakak makan sikit ja, makin kurus


abah salam dgn pengantin aka bakal jiran kami nanti

No comments:

Related Posts with Thumbnails