Wednesday, April 21, 2010

Alam Baru

On last 9th April was my 30th birthday...waaa...dah masuk alam 30-an, tak sangka dah tua..tak sangka langsung dah sampai ke angka iteww...dok rasa mcm budak2 muda remaja lagi...

Kali ni no birthday cake, tak celebrate apa pun just poi mkn2 best2...(bg kami mkn mcm ni pn dah best gilerrr dah) Dah lama tak pekena pizza.
Lain sikit kali ni, org lain potong birthday cake, tapi kali ni kita potong birthday pizza plak...takde tulis2 pun hehehe...


Dengan kakak yg manja, tak sangka kakak pun dah besaq, dah skolah pun, & makin kurus...


Both my pride & joy....(whouse sale hjg mggu nih!!)


Manja abah..


2 comments:

zuzie's life story said...

epi birthday rozanne cayang...ekekekkekeke...welcome to the 30th club made...wakakakka

Zana said...

tq zuzie.....
dah sama taraf la kita karang ek...
kekekekek

Related Posts with Thumbnails