Monday, April 5, 2010

Movie Together

31 Mac 2009 Jusco Bukit Raja

Ibu nak habihkan cuti. Bawak kakak jalan2, mother & daughter.....

gebu je muka, nak mekap jugak, nak pakai lipstik jugak

yea....nk tgk citer ni....kakak kena behave tau

lagi posing kat sini
Before masuk dah gado2 nk beli popcorn, actually mmg nak beli pn...kawal kat dia sorg pulak tu, ikut je la kakak....
lg 30 min nak habih dah tak duduk diam, asyik berdiri duduk & terkepit2, bila tanya baru nk bgtau nak kencing, keluar kejap pi kencing, dah tak tahan sgt, sempat bukak kasut & seluar panjang je, panties dah tak sempat, sibbaik bwk panties spare, takut benda2 gini berlaku...
Citer ni mmg best!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails