Tuesday, May 11, 2010

Rezeki Datang Lagi Setelah Pergi

Alhamdulillah....rezeki datang lagi setelah pergi...


R
Masih ada yang ingat, actually wakil diorang nak sgt2 dtg melawat org yg sakit dulu nih, tp abg tak bagi...
bukannya betul2 menolak, mmg mcm2 alasan la bg, segan la....dia yg segan sebenaqnya....muahahahha..

Luka tu masih lagi ada sakit sikit2 sbb kdg2 Adik suka stunt & tanpa sengaja tekan betul2 kat tempat tu..huhuhu....

hasilnya tiba2 duit tu dah beli benda ni. Takdak kena-mengena kan Takpalah, sama2 nak pakai nnt nk pakai hapanya sgtnya kat rumah almaklumlah cikgu juga nasib bini cikgu.

2 beranak dok ceweeyy...

RM 385
Dapat plak free antivirus Avira Antivir yg mmg nak kena beli, time-time ni dia nak expired, sgt kena pada masanya, alhamdulillah......


Sebab apa nak beli sgt printer nih? takkan selama ni takdak kan? Mustahil la cikgu takdak printer......

Printer lama abah...dah buruk kan, tp byk jasa..

Hasil kreativiti kakak...taktau nak curah tang mana dia buat tang sini pulak...


dengan rasminya dah sah jadi habuan adik...tgk la tu tgn kenit yg tak sabaq nak merongkah

No comments:

Related Posts with Thumbnails