Wednesday, July 7, 2010

Mulai Hari Ini....

Akan tersangat bz mulai hari ini...bukan hari ini actually, last week lagi....Bilakah akan berakhir???? entah lah, selagi ada rezeki...


Mungkin akan kurang sangat mengupdate blog selepas ini, or terbalik...tetiba makin rajin plak..heheheh

Walaupaun tiada siapa pun yg nak membaca blog ini. At least boleh dijadikan sebagai catatan diari sepanjang kehidupan.

Syok jugak bila baca balik entry yang lama-lama, teringat balik ke masa itu....

"Ya Allah, bukakanlah pintu rezeki untukku seluas-luasnya."

7 comments:

Syikin said...

sapa kata tak dak org baca..ada ja... cuma silent reader..heheheh:P

nizamsani said...

alamak.terbaca.

Zana said...

ya ka hampa dok baca.....
tq so much sudi jugak dok mai sini baca....really appreciated...

nak mai takpa, mai la...baca la...
dialu-alukan...

eynda said...

zana...akak nak baca hari2 kalau sempat ;-)

LYaFRINA said...

akum...
sori..lya bru smpat dtg sini.. terima ksih cz sudi mjenguk blog lya n mbaca kisah lama lya...

salam pkenalan :- )

eynda said...

Akak salah sorang pembaca blog ini :-)

Zana said...

kak eynda dah 2 kali mai sini, zana still tak update lagik...heheheh
mcmana la org nk dtg, ye tak????
thanks so much kak eynda for coming..

lya
salam perkenalan to you too....
moga lya cepat sembuh ye...

Related Posts with Thumbnails