Wednesday, September 29, 2010

Hari Raya 2010

Masih dalm mood raya ke geng?????
Mood raya memang ada lg, mood nak mengupdate bog tu susah betoi la, sronok nak baca cerita ja, nak mengarang cerita malas.

Selagi dalam Syawal sure tak habih raya lg kan, jemputan rumah terbuka pun masih lg berleluasa sana-sini. Sesapa nk jemput aku silakan, amat2 lah dialu-alukan, blh den cuti memasak on weekend...kekekek.

Raya pertama 2010 kami raikan di Pantai Johor, Kedah ye, bukan kat Johor…kekekeke

Yakni dirumah ibu mertuaku. Biasanya kami akan bergambar beramai-ramai satu family. Tapi tahun ni termiss plak. Lepas solat hari raya masing2 sibuk, dgn anak yg demam, nak makan, so nak postpone lps solat jumaat. Last-last postpone terus lupa nk bergambar. Gambar kami sekeluarga pun nyaris2 nk lupa. Nasib baik teringat, itu pun dah ada kat rumah tok kat Tunjang.


 Our family as at 2010


                           Happy Family                                                  Ibu & anak-anak


The girls


 The boys


Alhamdulillah semua adik-beradik sebelah hubby balik beraya pertama di sini, kecuali birasku kat Tasek Gelugor. Dah sarat sgt dia sampai kaki lebam2…kesian dia. Skarang Alhamdulillah dah selamat bersalin anak ke-2 baby boy 3.65kg. Cute kan.....

Haryz Dani 


Raya ke-2 baru nk berangkat ke Penang, yakni kampung halamanku. Sini lagi la takdak gambaq. Dengan keazaban kameraku. Bateri dah baru, charger bateri plak dah kiok. Bila bateri habih sangap ja la. Mcmmana ni? takkan nk kena beli kamera UPSR...kekekeke. Senang nk sebut banding DLSR ke DSLR, manjang konpius. So, aku & noorasikin bantai je sebut UPSR kan...kekekekeke 


Raya ke-2 nak gerak ke Penang...Yuhuuu!!!!

No comments:

Related Posts with Thumbnails