Wednesday, October 13, 2010

Get Well Soon Arissa

Sudah 3 hari 'kepala' kami tak masuk ofis. Semua disebabkan her lovely daughter Arissa. Sian Arissa ni kali kedua admitted sebab cirit birit berdarah. Moga Arissa cepat sembuh ye.

Alhamdulillah sepanjang ketiadaan hang semua kerja dpt diselesaikan. Semalam kami semua Alami's Averossian nekad nak pi melawat adik Ica kita. Admitted at DEMC yg baru tu...lg teruja kami nk pi..hehehe

At lunch time, berombongan cik kiah ler kami ke DEMC. Seblm naik tiba2 ternampak ada kopitiam lak kat site. Ada baiknya kami melantak dulu. Sebab dah tau naik atas nnt sure berpot-pet tak ingat dunia punya. Kami plak kalau berjumpa riuh rendah habih  menyembang kekekeke.

Sha & Zuzie at front of DEMC


We all semua order benda yg sama, set masik tomato RM5 jek. Sedap nasik dia, lain mcm makanan kat SMC yg very healthy kurang masin, kurang manis, kurang sedap gitew.


Except teh ais zuzie la cam mahal sket kan. cam pelik je zuzie order hr ni, teh ais????? hmmm..

 

Zuzie & Moksha yg kelaparan

Memang cantik la DEMC baru ni compare dgn yg lama, interior & exterior semua cantik ala2 hotel gitew.
Wad kanak2 mmg verry ceria. Budak2 masuk sure terus jd tak sakit dok sini kekekek...
Seblm ketuk bilik, we all pun posing gedik2 la dulu wakaka..


Ni ha adik Arissa kita, ciann dia sakit. Kena mkn ubat tau, baru blh cepat keluar, dok lama2 sini sure boring. Balik rumah blh main dgn abg Hakim & kwn2.


Hati ibu mana yg senang bila anak dah sakit. Ibu Arissa be strong k n kena jaga kesihatan sama.

Muka keletihan noorasikin

Ibu mithali melayani anak

Sempat lg tu nk bergossip2 ek...

Kami semua mendoakan moga Arissa cepat sembuh & sentiasa sihat. Be a good daughter. To ibu Arissa, bersabarlah, ini semua ujian untuk ibu mithali...

5 comments:

Syikin said...

siap buat entry.. terima kasih ya puan rozana hani mendoakan kesihatan icha...alhamdulillah har ni dah boleh balik...sempat lagik posing kat luaq tu..hik3

bila nk buat entry kemasukan dan kerenovatetan rumah ni,,:)

~aSHa~ said...

cantiknye hospital tu..

Zana said...

Syikin
Alhamdulillah dah blh balik dah icha, dia nk rehat kat tempat best ala2 hotel la tu, ibu sila bwk icha jln2 tau...
adoi la, aku nk baca & eja 'kerenovatetan' pn payah, kopi pes ja nih..heheheh, nnt aaa, tak siap lg ma, masuk pn dak lg....sepraissss!!!

Zana said...

asha
cantik kan hosp ni, karang blh la masuk sini kalo tak sihat,
tp bak kata mak zana la kan, cantiklah mcmana pn hosp tu, kalo blh takmo la masuk....

zuzie's life story said...

ngeh3x...minggu ni name dia minggu merayap antarabangsa...zuzie otak ade gegaran sikit, stress...nak coolkan hati makan n minum 24jam..teh ais punnn jd mangsa..

to ica n ibu...selamat beristirehat..Allah bagi peluang berehat tu...hehe....

Related Posts with Thumbnails