Thursday, October 21, 2010

Umar = Humaira


Dengan kejamnya aku telah men'transform'kan Umar menjadi Humaira heheheh...Jangan salah paham, Cuma men'toncet'kan dia saja. Rambut Umar dah panjang sebenaqnya, tapi sebab kerinting so tak nampak la panjang.

Tak sampai 2 saat kejap je dah cabut. Baru siap ikat yg sebelah lagi, yang sebelah lagi satu dah siap2 cabut...adoyaii...

Terus jadi kembang setaman rambut wakakaka....


Kalau pakai kepiah ke songkok ke, topi ke mcmtu lah dia. Cepat dan pantas dan tangkas mencabut dr kepala. Baru nk eksyen2 dengan topi bg nampak hensem.




Cenggini la rambut Umar kalau pi jalan-jalan. Togel takdak topi ka, kopiah ka, apa ka. Suka jugak dia rambut curly. Boleh nampakkan springggy. Ramai yg tak bg potong, semua org suka rambut Umar mcm ni.

Tapi ayah dia (panggilan utk husband baby-sitter) dah siap2 warning ke aku, bila2 masa je nk bawak Umar potong rambut, kasik trim je skit.  Actually kesian gak kat dia, selalu tergaru-garu kat rambut tu ha. Tambah-tambah kalau berpeluh, selalu aku tlg garukan. Tapi cute kan kalo rambut kembang camni kan, keselesaan Umar pun kena gak ambik kira.

So, mcmana ek?? Nak kasik potong ke taknak ni???
Kalau tak potong, sure kembang elok je mcm ni kan, cute je budak ni




Dah besar nanti boleh gak buat mcm ni, Fuyyooo...hensem gak kan 



TAPI, jgn buat cenggini udah la ye nak oii...
kang kena hambat dengan kayu la.....


3 comments:

eyndayusoff said...

Serius ingat gegirl tadi hehe...tapi kalau umar besar nanti macam yg gambar nombor dua last tu fuhh...hensem tau hehe...

Zana said...

hehehe...saja je, geram tgk rambut pjg sgt...
itu la, kalo jd mcm tu best le hensem kan...

~aSHa~ said...

ehehe comey rambut gitu sbnrnya....ada style

Related Posts with Thumbnails