Wednesday, November 10, 2010

Ain & Lebar Daun Spa

Hujung bulan lepas aku telah dijemput untuk memeriahkan Launching Day Lebar Daun Spa, Salon & Gym. Apasal plak dijemput?? VIP bebenor ke aku nih???
Tokey kepada Spa ni tidak lain dan tidak bukan ex-schoolmate ku. Sangat bangga dan kembang sebab ada kawan yang dah berjaya macam AIN nih. Dulu-dulu kat sekolah kami panggil erul, saja je skarang aku nak tukaq pangge AIN plak...hehehehe.

So, pada sapa2 yang nak memanjakan diri silalah ke sini.
No. 42-I, Equine 9B,
Equine Park, 43300 Seri Kembangan,
Selangor.
Tel: 03-8948 2565

Apa yg bestnya kat Spa ni, khas utuk perempuan sahaja. Ada gym khas untuk muslimah. So takdela kita nak rasa segan ke malu ke masa nk work-out nanti. Bila dah berpeluh2 tu alang blh terus buat sauna, berurut & berjakuzi kat situ. Nak buat treatment muka pun ada. Nak tau lebih lanjut??? Jgn lupa call ke no. di atas.
On the launching day yg bestnyer tuh ada Wardina. Actually aku sampai pun dah lambat. Itu pn hampir2 tak jadi, puas la aku memujuk en. cikgu, akhirnya berjaya jugak termakan jugak racun kikikiki...
Actually ini lah kali pertama berjaya mengajak en cikgu jumpa kawan2ku. Sebelum ni kalau reunion ka, open house ka apa ka jgn harap la dia nk pegi. Actually en cikgu pn kagum dgn kejayaan kawan aku ni.
Tokey salon & Wardina

AIN dalam usia yang muda dah jadi a very successful businesswoman. Sanggup berenti dr jadi lecturer. Lebar Daun Spa merupakan chain terbaru beliau. Sebelum ni dia dah ada pau & bakery factory, security company, ladang ternakan kambing, travel agency & restoran. Setahu aku semuanya masih berjalan Alhamdulillah.

Ni ler nama company travel dia tu. Nak tau lebih lanjut dan pakej apa yg disediakan, sila klik ke logo kat bawah tu ye.


Kebetulan hari launching tu Smart Journey ada buat promosi seperti dibawah. Sila2 pilih mana yang berkenan. Klik pada gambar nak lebih clear.




Sebelah salon tu jugak terletaknya Restoran Chara Kampung milik AIN jugak. Memang besar la restoran dia, tak sangka aku. Bangga sungguh ada kawan yg berjaya mcm dia. Macam2 menu ada disediakan, alamat dia sebelah alamat salon tu ye. Sila2 mai singgah.

Last but not least koleksi gambar-gambar masa launching day dr lensaku sendiri yg dah nazak. Nak beli kamera baru blm ada bajet, bajet semua dah pegi ke benda lain..huhuhuhu

 Gambarku dgn Ain yg very the gorgeous giteww, mekap tebal ek kali ni, maklumlah special day kan. Aku yg selebet gilerrr...bedak pun tak pakai...wakakaka

 Tangga nak naik ke salon pun sangat ler cantik kena hias...

lagi gambar dalam salon

lagi gambar diorang bertiga....dah aku fotografer, takde la dlm gambar...

Gambar dgn Wardina manjang tak sempat ambik, ramai sgt bergambar dgn dia. lgpn en cikgu segan nak ambik...eee geram betoi. Sibbaik ada jgk gambar dgn Ain. Sempat jugak sembang2 sgn Wardina, tak sombing pn & very humble. Cantik dah semestinya.

2 comments:

eyndayusoff said...

Kagumnyer dgn AIN ni... :-)

Zana said...

tu la kan kak eynda....muda2 lg dah buat mcm2 bisness, berani ambik risiko, dan berjaya....

Related Posts with Thumbnails