Saturday, April 9, 2011

Menganjak ke Angka Baru


Happy Birthday....
for ???

Cuba teka antara ramai-ramai kat bawah ni birthday siapa?
Senyuman siapa yg paling manis dan bercahaya???
lots of love happen here


Jawapannya ialah.....

...





...





...





...





...




My birthday of courselah...kan senyuman saya yg paling bercahaya gitew kan effect tambah sendiri hehehehe.
Hidup rasa bahagia dan sempurna dengan mereka....Syukur padamu ya Allah!!!

Birthday image pun ala2 flower bouquet mcm kat atas tu, haruslah birthday org tua-tua kan tuanya aku...huhuhu. Kalau kekanak surelah colourful with lots of ballon dan cartoon. Bila la nak dapat lagi bunga mcm kat atas tu kan, pernah dpt sekali je seumur hidup dan really damn surprise.  Seronok sangat hari itu.

Nak lagi mcm tu.....!!!!

3 comments:

Syikin said...

Hepi bday zana, moga bertmbh. Bahagia dan sihat2.. Amin

Mama Tuah said...

ok lar tu zana.. ada gak suprise even one time only. aku ni xpenah dpt papapun... lg sedey tau

Zana said...

Nora, tq2...amin!!

***

Yati,
baru aku tringat, dpt time anniversary, bkn birthday...takpa la abg kamal bg surprise cara lain....

Related Posts with Thumbnails