Thursday, December 15, 2011

7 Tahun


4 Disember yang lalu genaplah usia perkahwinan kami yang ke 7. Alhamdulillah....
Tak buat pun celebration apa-apa cuma kebetulan masa tu memang kami tengah cuti-cuti Malaysia, alang-alang kira sekali harung la kan. Kebetulan tentatif pada hari spesel kami tu kami berada di Cameron Highland, musim hujan plak sejukkkkk je ala2 macam kat oversea giteww.

Harapan untuk hari-hari mendatang supaya kasih sayang antara kami sentiasa terikat kuat hingga ke akhirat
LOVE FOREVER

3 comments:

Syikin said...

hepi anni.. jalan2 sempena anni la tu..bila nk update nya cerita coti2 malaysia ni...

Zana said...

tq...tu la mood tak brapa mai, nk transfer gambaq bagai....ni baru nk start pelan2...

Zana said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails