Wednesday, February 15, 2012

Alhamdulillah kuasa dua

Alhamdulillah selamat sampai ke tanah air yang tercinta selepas 9 hari bermastautin ke tanah orang. Not really bermastautin, jalan-jalan dan ronda-ronda untuk melihat ciptaan Allah disebelah sana. Terima kasih banyak-banyak pada syarikat yg tercinta yang sudi memberikan penghargaan pada staffnya untuk refresh balik otak2 yg agak berkarat tuh. Moga lepas ni kita semua blh perform dengan lebih baik untuk syarikat kita yg tercinta.....Saaaayang APSB. Ini merupakan trip yg ke-2 sepanjang tertubuhnya APSB selepas trip to Gold Coast yg lalu.
Selamat sampai awal pagi Ahad yg lalu. Penat masih berbaki walaupn udah 3 hari berlalu...ehh dah tertukar slang pulak..hehehe. Still ada rasa mengantuk walaupun di ofis, betapa dasatnya penangan bercuti yg sangat tak ingat...hahahaha, tambahan plak keadaan & status sekarang ni. Status apa ye? nanti la kita cerita2 kemudian.
Thank you APSB for the amazing trip tour to Jawa
Jakarta - Bandung - Jogjakarta

Ada rezeki kita pegi lagi, Insyaallah!!!



Why 'Alhamdulillah kuasa dua'? Yang pertamanya off course dengan rezeki dapat berjalan2 melihat ke negara org free dr company. Yang keduanya, haruslah dipanjatkan kesyukuran ke atas rezeki dan amanat yg bakal diberikan oleh Allah. Nampakkan diriku yg semakin tembam memang pun dah gemok selama ni.. tapi bagai semakin dipam2 kan...kekekek.

Insyaallah Uzma & Umar bakal dapat adik tahun ni. Walaupun menghadapi beberapa rintangan sebelum mencecah ke trimester ke-2 dengan bleeding yang berpanjangan, terpaksa menelan Dupaston yang mahal 3 kali sehari sebaik masuk je trimester ke-2 Alhamdulillah no more bleeding. tiada lagi rasa ketakutan & kerisauan. Lagilah on utk berjimba2 dgn rakan2...heheheh. Oh yee, dulu trip to Gold Coast with all family members. Tapi kali ni dengan company's family member jek, only staff.

Moga2 kandunganku selamat, dipermudahkan sepanjang perjalanan indah ini dan diberikan kekuatan untuk menempuh pelbagai halangan dan rintangan. Doa2kanlah ye....

Untuk rentetan perjalan ke Jawa Insyaallah kalau ada KEKUATAN akan diceritakan serba sedikit, buat memori dimasa hadapan disamping menunggu entry hangat about this tour from acik Syikin kita. Kalau tak sabar sgt bleh jugak menjenguk gambar2 sensasi kami di FB SINI.


No comments:

Related Posts with Thumbnails