Tuesday, January 4, 2011

Cabaran Baru


Lamanya tak mengemaskini......
Alasan yang klishe...busy...tapi memang dah betoi nak buat cemana...
Banyak benda nak diceritakan, tp bila nak start terus malas<---satu lagi alasan klishe yg femes. dah betoi jugak...nak buat cemana<---- ni ayat feveret ibu mertuaku, dah disebarkan...muahahaha....
Antara benda yg nak diceritakan, ok aku bg tajuklah dulu no...pasal pi Melaka 2/3 mggu sudah, pasal pindah rumah, pasal baby-sitterku & taska baru...eee byknya assignment....ntah hapa2 kan, takdak sapa pun yg paksa, tp tiba2 rasa terpaksa plak....tanggungjawab nih...muahahahah.


Just to wish semoga korang-korang semua lebih tabah untuk menghadapi cabaran di tahun baru ini. Bersedia bila-bila masa untuk apa saja benda yang bakal mendatang. Baik yang buruk (Nauzubillah) mahupun yang baik (Alhamdulillah). Moga kita semua sentiasa dirahmati ALLAH.

Kesilapan di tahun-tahun yang lalu dilupa jangan, jadikan panduan dan semangat untuk tahun ini.
Kejayaan di tahun-tahun yang lalu haruslah sentiasa disyukuri dan jangan sampai lupa daratan.
Related Posts with Thumbnails