Wednesday, April 21, 2010

Alam Baru

On last 9th April was my 30th birthday...waaa...dah masuk alam 30-an, tak sangka dah tua..tak sangka langsung dah sampai ke angka iteww...dok rasa mcm budak2 muda remaja lagi...

Kali ni no birthday cake, tak celebrate apa pun just poi mkn2 best2...(bg kami mkn mcm ni pn dah best gilerrr dah) Dah lama tak pekena pizza.
Lain sikit kali ni, org lain potong birthday cake, tapi kali ni kita potong birthday pizza plak...takde tulis2 pun hehehe...


Dengan kakak yg manja, tak sangka kakak pun dah besaq, dah skolah pun, & makin kurus...


Both my pride & joy....(whouse sale hjg mggu nih!!)


Manja abah..


Monday, April 5, 2010

Movie Together

31 Mac 2009 Jusco Bukit Raja

Ibu nak habihkan cuti. Bawak kakak jalan2, mother & daughter.....

gebu je muka, nak mekap jugak, nak pakai lipstik jugak

yea....nk tgk citer ni....kakak kena behave tau

lagi posing kat sini
Before masuk dah gado2 nk beli popcorn, actually mmg nak beli pn...kawal kat dia sorg pulak tu, ikut je la kakak....
lg 30 min nak habih dah tak duduk diam, asyik berdiri duduk & terkepit2, bila tanya baru nk bgtau nak kencing, keluar kejap pi kencing, dah tak tahan sgt, sempat bukak kasut & seluar panjang je, panties dah tak sempat, sibbaik bwk panties spare, takut benda2 gini berlaku...
Citer ni mmg best!!!
Related Posts with Thumbnails